The condo we’re about to research is located on the final flooring of an previous 4-story constructing in Sofia, Bulgaria. The neighborhood is close to the town middle and has plenty of small parks and gardens. The condo takes benefit of that, capturing views of those inexperienced areas from each room.

Apartment H01 social area overview

The inside design was a challenge by DontDIY studio, a bureau based in 2011 that makes a speciality of structure and design. Their preliminary three-man group was accomplished in 2014 when a fourth member was added to the group.

Apartment H01 living room balcony

The venture’s identify is House H01 and the shopper is a businessman with a ardour for journey and images. Judging by the ultimate outcome, the primary requirement seems to have been the design of a up to date personal house infused with rustic parts to be able to get hold of a really inviting and, on the similar time, recent environment all through.

Apartment H01 living room closed wood doors

Apartment H01 opened wood doors

The open area kitchen, eating and dwelling space occupies a big portion of the house. A big white bookcase construct round a door hides the connection between the dwelling space and the sleeping space. On the adjoining wall, a set of huge wooden panel doorways separate this area from the research and the doorway hallway.

Apartment H01 living room bookcase

The low-hanging chandelier current within the dwelling area undoubtedly makes a press release. Though it’s uncommon to see such an adjunct in a room that doesn’t have a excessive ceiling, its use right here isn’t completely misplaced. Actually, the sunshine fixtures turns into the focus of the room in a fairly unique method.

Apartment H01 sofa and area rug

The mixture of colours and textures used on this open social space is actually properly balanced. The picket parquet flooring provides the area a heat and welcoming look whereas the chartreuse-coloured couch and the inexperienced and blue striped space rug add a recent contact to the décor.

Apartment H01 kitchen staircase and storage

Apartment H01 kitchen staircase

The staircase that leads as much as the attic area doubles as storage for the kitchen. Its vivid inexperienced colour mixed with the whitewashed uncovered brick wall displays the 2 main types used within the renovation.

Apartment H01 dining area

Apartment H01 dining area

A darker shade of inexperienced is featured by the eating chairs. This accent colour was chosen as a means to usher in a number of the freshness seen by means of the home windows of the house. On the similar time, the wooden and uncovered brick complement the colour palette in a pure and seamless means.

Apartment H01 bedroom decor

Apartment H01 bedroom brick wall

The sleeping space is small and easy. An accent brick wall provides a country contact to the general minimalist and trendy décor. The colours used listed here are impartial and the mattress is positioned in such a method that it faces the window and permits a view of the timber.

Apartment H01 bedroom neutral colors

This area has its personal rest room in addition to a wardrobe. The toilet is particularly fascinating. It seems as if the parquet flooring continues onto one of many partitions. The bathe space options small tiles and a glass partition.

Apartment H01 en-suite bathroom parquet

Apartment H01 bathroom shower area

The format of the condo and its inside design are versatile, permitting a number of configurations to be tailored. The attic, for instance, might develop into a separate sleeping space whereas the research could possibly be transformed right into a bed room for the youngsters.

Apartment H01 attic space

  • Facebook
  • Google Plus