This seventy two sq. meter condominium is situated in Montmartre, Paris, in France and was lately redesigned by SABO project, a design workplace that exhibits curiosity in quite a lot of fields, together with structure, furnishings design, set design, installations and environmental methods. The workplace focuses on discovering new and sudden methods of customizing modern designs and on making unusual issues appear totally different and extraordinary.

Redesigned Paris apartment social area

Redesigned Paris apartment social area yellow accents

The identical design workplace additionally refurbished a contemporary Brooklyn loft which we coated in a earlier article. This time, nevertheless, their technique was a bit totally different. This condo belongs to a younger dressmaker who needed to group to rethink the entire area and to maximise it.

Redesigned Paris apartment new parition wall

So as to obtain the specified construction and look, a number of partitions needed to be eliminated. This opened up the area, connecting them and permitting them to speak with one another. The group didn;t compromise on privateness. A multi-useful wall partition was added.

Redesigned Paris apartment living room corner shelves

This construction features as a staircase, work space, closet and space for storing in addition to a supply of each pure and synthetic mild. Skylights and openings permit pure mild to enter the central hallway and to be distributed all through the condo.

Redesigned Paris apartment alternate tread stairs

The alternate deal with stairs have been chosen for his or her symbolism and distinguished design. They rejoice the encompassing hills in addition to Montmartre’s climbing tradition. They’re white and minimalist, matching the remainder of the décor.

Redesigned Paris apartment kitchen counter

Redesigned Paris apartment kitchen floor

The wooden floors and the uncovered ceiling beams break the monotony, contrasting with the crisp white décor and including heat to the area. A collection of robust accent colours even have the identical position.

Redesigned Paris apartment kitchen rainbow floor

 

The kitchen is a recent and cheerful area. It contains a metal countertop and white furnishings. The ground with coated with pure rubber straps in 14 totally different colours. They type a vibrant sample just like a rainbow, giving the kitchen the dose of shade and dynamism it wants.

Redesigned Paris apartment kitchen herb garden

Redesigned Paris apartment kitchen vertical garden

The vertical backyard within the kitchen provides recent fragrant herbs and, on the similar time, enhances the array of colours, contributing to an general harmonious and balanced décor.

Redesigned Paris apartment bedroom decor

Redesigned Paris apartment bedroom furniture

The bed room is a comfortable and welcoming area with a easy and informal inside design. A skylight brings pure mild in. the partitions are white and so is the furnishings. There’s a stunning stability of supplies and colours right here. Wooden options are unfold all through the room in numerous types, giving it a pleasing look.

Redesigned Paris apartment bedroom harmony

  • Facebook
  • Google Plus