The Silver Bay residence is situated in St. Helena Bay, in South Africa and was a collaboration between

The residence has an elevated entrance which was positioned on the higher flooring. This degree was designed as a social zone whereas the decrease degree is the place the bedrooms and the video games room are situated. This means the dwelling areas get probably the most lovely views.

The higher degree is a steady area which sliding glass doorways connecting it to the pool space. The swimming pool is located within the courtyard, sheltered from undesirable seems. It has direct entry to the inside areas.

The dwelling space, the eating area and the kitchen are all related and share an open area. Each zone has its personal fascinating design parts. For instance, within the dwelling space there’s a hearth with a conical-formed chimney manufactured from weathered metal which has an enormous visible impression on the decor of this specific space.

The eating space options giant sliding glass doorways that join it to the courtyard and the pool. The kitchen is true there too. The uncovered timber and the thatch rood create a welcoming and cozy ambiance. The ceiling lighting additionally helps outline the area.

The main bedroom and the recreation room are on a decrease degree, within the basement so to say. Here they profit from plenty of privateness and since that is no unusual home, they get to supply lovely views as properly. They function flooring-to-ceiling glass wall and doorways connecting them to the outside.

  • Facebook
  • Google Plus